HIGH CARE® FITNESS


Konceptualni pristup zdravom poslovanju.

Naši fitness koncepti su savršena baza za profitabilnu re-orijentaciju i optimizaciju sportskih klubova. Intermitentna Vakuumska Terapija – IVT – tehnologija uređaja VACUFIT® BODY PERFORMER je jedinstvena i predstavlja pasivni trening sa ključnim faktorom uspjeha. Primjena može biti kombinirana sa svim ponuđenim vrstama treninga. Za holistički doživljaj fitnessa.

Internacionalni sportski klubovi su se već uvjerili u high care® fitness pristup: Zbog vidljivih rezultata, korisnici su zadovoljni i sve više klubova razmatra našu njemačku kvalitetu.

Saznajte više na: www.vacufit.com

MOŽDA VAS ZANIMA:


CARE SERIES

U našem posebnom portfoliu možete pronaći jedinstveni modularni sustav različitih serija kozmetike i uređaja za tretmane od kojih svaki daje poseban rezultat, a ipak individualna rješenja njege u kombinaciji sa ostalim proizvodima. Nudimo visoko kompetentne koncepte njege u područjima njege tijela, anti-celulita, anti-ageinga.. više (link)

KVALITETA

Kvaliteta Weyergansa je izvrsna! Pouzdana kvaliteta koja podnosi svaki test – to je ono iza čega high care® kozmetički uređaji i preparati napravljeni u Njemačkoj stoje. Ponosni smo na naše različite nagrade i certifikate, pošto znamo da Vam oni daju sigurnost da se možete osloniti na nas 100% …više(link)

ANTI-CELULIT

Naučite više o našen temeljnom djelokrugu rada: patentirani diferencirani tretman celulita (DCT®) – i iskusni anti-cellitni koncepti na najvišoj razini. Vrijedni sastojci, enzimski dodatci prehrani plus efektivni tretmani za podršku stanicama vezivnog tkiva i smanjenje celulita . 30 godina iskustva u terapiji celulita.. više (link)

VACUSTYLER

Patentirana naizmenična vakumska terapija (IVT) sa VACUSTYLER® uređajem je jedinstvena i uz Body Wrapping, Slide Styler® ili Detox Body Styler – važni dio anti-celulitnih tretmana. Za tretman celulita, manjka vezivnog tkiva, umornih nogu, varikoziteta i spider-vena… više (link)