HIGH CARE® kozmetika


Vrhunska kvaliteta za premium klinike, salone,institute

Više od 35 godina, Weyergans High Care AG razvija i dopunjuje jedinstvene proizvode za lice i tijelo. Inovativna, često patentirana kozmetička i medicinska dostignuća koriste naši terapeuti diljem svijeta.

Naša glavna vodilja: kvaliteta, rezultat i dokazi.

Izuzetno visoko dozirani aktivnih sastojci koji podržavajući biološke i fiziološke procese u našem tijelu rade na rješavanju problema. Upoznajte naše jedinstvene koncepte njegu tijela, lica i
anti-age tretmane.

Svakako vam najviše imamo za ispričati o Terapiji celulita. Obzirom da smatramo da je to bolest 21. stoljeća, mi smo ju, shvatili ozbiljno i tako se odnosimo prema rješavanju ovog problema.
Koncept Diferencirana Terapija Celulita obuhvaća cjelovit pristup liječenju omražene kože poput narančine kore. Koristi se u profesionalnim medicinskim i kozmetičkim klinikama i institutima kao i njega kod kuće.

Sve zajedno je kombinirano u holistički svijet Weyergans high care® kozmetike.
Održavamo izvanredne tečajeve i učinit ćemo sve kako bi Vas podržali na Vašem putu da zdravog i lijepog tijela.

Za više od ljepote. Za high care®.

Rudolf Weyergans

MOŽDA VAS ZANIMA:


CARE SERIES

U našem posebnom portfoliu možete pronaći jedinstveni modularni sustav različitih serija kozmetike i uređaja za tretmane od kojih svaki daje poseban rezultat, a ipak individualna rješenja njege u kombinaciji sa ostalim proizvodima. Nudimo visoko kompetentne koncepte njege u područjima njege tijela, anti-celulita, anti-ageinga.. više (link)

KVALITETA

Kvaliteta Weyergansa je izvrsna! Pouzdana kvaliteta koja podnosi svaki test – to je ono iza čega high care® kozmetički uređaji i preparati napravljeni u Njemačkoj stoje. Ponosni smo na naše različite nagrade i certifikate, pošto znamo da Vam oni daju sigurnost da se možete osloniti na nas 100% …više(link)

ANTI-CELULIT

Naučite više o našen temeljnom djelokrugu rada: patentirani diferencirani tretman celulita (DCT®) – i iskusni anti-cellitni koncepti na najvišoj razini. Vrijedni sastojci, enzimski dodatci prehrani plus efektivni tretmani za podršku stanicama vezivnog tkiva i smanjenje celulita . 30 godina iskustva u terapiji celulita.. više (link)

VACUSTYLER

Patentirana naizmenična vakumska terapija (IVT) sa VACUSTYLER® uređajem je jedinstvena i uz Body Wrapping, Slide Styler® ili Detox Body Styler – važni dio anti-celulitnih tretmana. Za tretman celulita, manjka vezivnog tkiva, umornih nogu, varikoziteta i spider-vena… više (link)