HOLISTIČKI PRISTUP


Sve u jednoj ruci!

High care® koncept je holistički pristup rješavanju problema pacijenta/klijenta. Naši jedinstveni profesionalni i preparati za kućnu njegu, kao i dodaci prehrani komplementarni su i nadopunjuju se kako bi postigli maksimalan efekt na zdravlje i ljepotu vašeg klijenta.

High Care – We care®.

1 Edukacije i seminari za profesionalnce početak su našeg rada sa novim terapeutima.
Svaka terapeut koji radi sa Weyergansom je High care® profesionalac!

2: INOVACIJE – Stalno iz našeg laboratorija možete očekivati samo nova, inovativna i patentirana rješenja. Jedini na kozmetičkom tržištu smo napravili Test sline koji omogućuje individualnu analizu i savjetovanje o njezi kože. Drugim riječima, nalazi ovog testa, sugeriraju što bi klijent od preparata trebao koristiti kako bi imao najbolju njegu kože lica ii tijela.

3 Njega lica: Učinkovitost kratkih i specijaliziranih high care® tretmana sa premium kozmetičkim proizvodima i uređajima učinit će da Vaša i koža Vašeg klijneta, koža blista kao nova, za najmanje vremena.

4 Tretmani za oblikovanje tijela za muškarce i žene: Tretman orijentiran rezultatima na problematičnim područjima – pružamo rješenje u neinvazivnim pristupom u najkraćem roku. Rezultati su vidljivi već od prvog tretmana.

5 Prevencija i pomoć kod bolesti krvnih žila, otežane cirkulacije, limfe i vezivnog tkiva. Pomoć kod rehabilitacije Na bazi uspostavljene tehnologije „aerospace“, Vacustyler čini krvožilni trening, tj. ubrzava cirkulaciju i na taj način pomaže da štetne tvari iz krvotoka i limfe što prije pronađu put prema van, a kisik i potrebni nutrijenti u tkivo, krv i kožu.

6 Savjetovanje o njezi kod kuće: Savršena njega za svaki tip kože, učinkovita rješenja za svaki kožni problem! Naši proizvodi su iznimne kakvoće sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. U kombinaciji sa profesionalnim tretmanom ili bez njega možete pružiti svakom klijentu individualnu njega za kućnu upotrebu prema njegovim ili njenim potrebama.

7 Anti-aging: Vrijedni sastojci čine naše proizvode iznimno učinkovitima u anti age njezi. Bilo da se radi o liftingu, zaglađivanju kože, uklanjanju bora, flekova, naši tretmani i preparati imaju brz i siguran efekt.

8 Učvrščivanje kože i vezivnog tkiva: Po ovoj temi se najviše razlikujemo od drugih kompanija. weyergans je otišao daleko kad je u pitanju problem labagov ili opuštenog vezivnog tkiva. Pa tako nudi kako profesionalne tretmane, tako i preparate za kućnu njegu i dodatke prehrani kako bi se postigli čim prije i čim prirodnije najbolji efekti.

9 Ljepota počinje iznutra: Visoko-kvalitetni dodaci prehrani nadopunjavaju profesionalne tretmane i kućnu njegu. Donoseći organizmu upravo ono što mu manjka, osnažuje ga i podržavakako bi efekt terapije bio puno bolji.Aktiviramo zdravlje i ljepotu iznutra.

10 Profesionalnost terapeuta u klasičnoj njezi lica i individualan holistički pristup: Svi naši licencirani terapeuti pronaći će za klijenta odgovarajući način njege i rješenje za veliki broj izazova Jednostavno high care®!