KOZMETIČKE LINIJE


high care® kozmetika

Bezkompromisno visoka kvaliteta – to reprezentiraju linije za njegu lica Weyergans high care® kozmetike. Premium njegu za sve tipove kože i njegu za sva stanja i probleme kože, na najvišoj razini.

SELF SERIES
high care® sa efektom dugovječnosti

GREEN LINE 
individualna dnevna njega

ACTIVE LINE 
mala veličina – veliki efekti

PURE
formula za čistu kožu

SUN CARE 
high care® na vašem odmoru

TIMELESS 
vječna ljepota

SPA LINE SOON FUTURE
luksuzni anti-ageing

BLUE LINE
estetska njega tijela

NUTRI CARE
ljepota iznutra

MOŽDA ĆETE BITI ZAINTERESIRANI ZA:


KVALITETA

Kvaliteta Weyergansa je izvrsna! Pouzdana kvaliteta koja podnosi svaki test – to je ono iza čega high care® kozmetički uređaji i preparati napravljeni u Njemačkoj stoje. Ponosni smo na naše različite nagrade i certifikate, pošto znamo da Vam oni daju sigurnost da se možete osloniti na nas 100% …više(link)

TERAPIJA CELULITA

Naučite više o našen temeljnom djelokrugu rada: patentirani diferencirani tretman celulita (DCT®) – i iskusni anti-cellitni koncepti na najvišoj razini. Vrijedni sastojci, enzimski dodatci prehrani plus efektivni tretmani za podršku stanicama vezivnog tkiva i smanjenje celulita . 30 godina iskustva u terapiji celulita.. više (link)

VACUSTYLER

Patentirana naizmenična vakumska terapija (IVT) sa VACUSTYLER® uređajem je jedinstvena i uz Body Wrapping, Slide Styler® ili Detox Body Styler – važni dio anti-celulitnih tretmana. Za tretman celulita, manjka vezivnog tkiva, umornih nogu, varikoziteta i spider-vena… više (link)