LIPOLIZA I ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA I TKIVA – BODYSTAR


Lipoliza i Elektrostimulacija mišića i tkiva

 
Iza Bodystara su godine uspješnih istraživanja. ­Weyergans je još 1988. predstavio Octopus, prvi kompjuter za tretmane, dopuštajući da se iskoriste sve metode elektro-kozmetičke fizikalne terapije. Zahvaljujući Octu-pusu terapeutima je omogućen široki spektar učinkovitih tretmana. A sve samo jednim aparatom.

Bodystar uređeajem možemo raditi nekoliko različitih tretmana:
LIPOLIZA – lokalne masne naslage i celulit razbija i razgrađuje finom strujom.
Ovaj proces se inače u tijelu odvija uz pomoć enzima. Uz pomoć Bodystara, lipoliza se može potaknuti izvana koristeći genijalnu nježnu struju. Ovi precizni i podesivi impulsi apliciraju se putem tankih iglica ili posebnih elektroda, manji i veći nabori na koži nestaju, celulit nestaje, a koža se učvršćuje te postaje glatka i izgleda zdravo. Tijekom tretmana aktiviraju se enzimi za razgradnju masti – lipaze. Prema tome, naslage masnog tkiva su direktno napadnute.
Tijekom Bodystar tretmana, električni impulsi su direktno i bezbolno kanalizirani u kožu sa samoljepljivim elektrodama. Polja primjene se od opuštajuće električne masaže do specijaliziranih tretmana cijelog tijela. Pred-programirani programi omogućuju primjenu sa fokusom na mišiće, živce i tkivo kože.

POLYSHAPE PROGRAM – koristi naizmjenično djelovanje različitih oblika električnih implusa kako bi regenerirao i učvrstio mišiće i tkivo. Kod oblikovanja tijela, učvrščivanja i podizanja, ovaj tretman je od iznimne važnosti. WEYERGANS je prva svjetska kompanija koja je razvila tretmane u kojima imate mogućnost kombiniranja različitih oblika električnih impulsa, npr. sinusnih, pravokutnih i eksponencija­lnih, u isto vrijeme. Na taj se način potiče izmjena iona u koži, a ­aktivira se mišićno te razgrađuje suvišno masno tkivo. Tretirano područje kože ­opskrbljuje se kisikom, hranjivim i zaštitnim tvarima, te se sjajno ­regenerira. Vaši će vam klijenti biti zahvalni, jer se ovom tehnikom tretman skraćuje, a vi postižete bolje rezultate.

IZOTONE PROGRAM – posebno učvršćuje sa specijalnom strujom, za dugotrajno učvršćivanje grudi, trbuha i stražnjice. Dovoljno je postaviti posebne samoljepljive elektrode na željeno područje i uključiti uređaj. Tret-man traje 30 minuta. Za vrijeme tretmana vaš se klijent može opustiti, aparat radi samostalno.
Preporučeno je tretiranje u seriji između 7 i 12 tretmana, dva puta tjedno.

Pogledajte video Bodystar tretmana