DERMIOCARE – DETOX BODY STYLER


Tijekom ovog tretmana,  višak kiseline se neutralizira pomoću ioniziranog kisika. Nastaje bazno stanje i voda se otpušta. Tijekom sljedećih sati i dana, automatsko uklanjanje otpada iz limfe je u tijeku. Nakon što vlastiti unutarnji mehanizmi pročiste tijelo, kiseline i lužine su u balansu. Koža može izgledati svjetlije, klijent se može osjećati slobodnije i zdravije nego prije.

 

DERMIONIZACIJA – za balans pH Vašeg organizma

Ph “Potential of hydrogen” koristi se za mjerenje zastupljenosti kiselih ili lužnatih supstanci u bilo kojoj tvari. Uobičajeno je da se Ph skala mjeri od 0 do 14 jedinica.
Ljudsko tijelo je oko 7,4, što znači da je blago lužnato. Kada se naš organizam suoči s navedenim supstancama, ekstremno kiselim ili ekstremno lužnatim, naš život je u opasnosti! Hrana i tekućina u svojoj vrijednosti variraju između lužnate i kisele kvalitete te tako utječu na stanje u našem tijelu. Današnja je prehrana ispunjena namirnicama koje stvaraju kiselu reakciju u tijelu kao npr: meso, šećer, bijelo brašno, škrobne namirnice te masna hrana, konzervansi aditivi itd. Osim prehrane, na naš Ph balans može utjecati i stres. Znate li da da stanje brigeili stresa duže od 25 minuta može naše tjelesne tekućine dovesti u kiselo stanje.

Djelovanje dermionizacije na tijelo

Na kožu se nanosi Elektrolyt gel koji balansira pH kože, učvrščuje i provodi bolje kisik tako pojačava učinak tretmana. Tijelo se uranja u specijalne vrećaste membrane bez elektriciteta, a nakon što se vreća napuni kisikom i negativnim ionima, dolazi do transdermalne penetracije u organizam, te se neutralizira štetan višak kiseline u organizmu.

Dobrobit za klijenta je, ne samo prevencija acidoze (poremećaj ravnoteže između kiselog I lužnatog statusa u organizmu u smijeru kiselog statusa) i njenih posljedica, kao što su artritis ili osteoporoza, već i čvršće vezivno tkivo i manje celulita.
U slučajevima metaboličkog sindroma ili visokog indeksa tjelesne mase, Dermio Body-Concept vodi do brzog smanjenja težine i obujma. Tretmani obično traju 30 minuta, a nude ih specijalizirane klinike, centri zdravlja ili naturopatski centri kao i brojni kozmetički instituti i wellness spa centri. Tretmani su pogodni za svakoga, ovisno o konstituciji pojedinca. Nuspojava može biti osjećaj snažne žeđi.

Tretman dermoionizacije tijela pomaže kod :

● bolova u mišićima ● noćnih grčeva ● ukočenosti ● upala ● ozljeda ● celulita
● gubitka kose● gljivičnih infekcija● nadutosti● hemeroida ● slabog imuniteta● alergija● povlačenja desni ● artroze● krhkih kostiju ● reumatizma● gihta ● metaboličkih poremećaja ● osteoporoze● problema s kožom● slabosti● migrena ● artroze ● problema s kralježnim diskovima ● kod terapija rješavanja celulita● kod terapija redukcije težine● kao terapija učvršćivanja kože i vezivnog tkiva
● kao drenažni proces viška tekućine kao prevencija niza kroničnih bolesti i umora, te vraćanje vitalnosti organizmu.

CILJEVI TRETMANA

● Omogućiti stanicama kože više energije! Na taj način zadovoljava uvjete za poboljšanu i bržu podjelu stanica,               jačanje staničnih veza i regeneraciju. Cilj je poboljšanje izgleda kože i vidljivo pomlađivanje kože.
● Biokemijski neutralizirati prekomjernu kiselost međuprostorne tekućine područja koje se tretira! Na taj način                poboljšavamo sintezu kolagena u stanicama lica, vrata i područja dekoltea. Rezultat je finija vezivnost tkiva,a koža       je primijetno čvršća.
● Omogućiti cijelom tijelu esencijalnu energiju iz kisika kroz respiratorni sustav i cirkulaciju! Cilj: revitalizacija                     metaboličkih procesa cijelog tijela

Iskustvo pokazuje da je eliminacija uzroka problema bolesti najvažniji korak u njenom suzbijanju i liječenju. Najveći broj novih terapeutskih metoda gubi na efikasnosti jer ne uzimaju u obzir neutralizaciju suvišne kiseline. Ovo podrazumijeva sistematski unos određenih baznih supstanci, te samo tako pravilno rješavamo problem jer otklanjamo osnovni uzrok i nepovoljne okolnosti, a ne liječimo samo nastale posljedice. Možemo dakle govoriti o “zdravom liječenju”.

Često je već samo unos baznih supstanci dovoljan za kompletno rješenje tegoba koje su trajale godinama i bile uzrok bolova ili lošeg zdravlja. Ukoliko je ustanovljena kiselost vašeg organizma žurno pomozite njezinoj neutralizaciji. Tijelo na prehladu reagira hiperprodukcijom kiselina, kao i kod žena za vrijeme menstrualnog ciklusa. Šećer je kradljivac lužina jer prilikom razgradnje troši kalcij, stoga ljudi koji uzimaju puno slastica često imaju nedostatak kalcija. Preopterećenost kiselinama organizam neutralizira mineralima, a to su kalcij, magnezij, kalij, željezo, cink i drugi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskustva klijenata

„Poslije prvog tretmana osjećam se tako lagano i svježe da bi mogla nastupati na Olimpijskim igrama.“

Doris D., terapeut, Mainz

„Nakon prvog tretmana problem limfe u mojim stopalima spontano je nestao. Imam posve lagane noge.“

Barbra Sch., kozmetičarka, Solingen

„Dermio Body-Concept je za mene metoda budućnosti. Već tijekom prvog tretmana izgubila sam nekoliko centimetara u bedrima. Osjećala sam se posve revitaliziranom, kao nakon rekreacije.“

Marie-Luise M., wellness stručnjak, Kaiserslautern

„Poslije tremana osjećala sam snažnu potrebu za mokrenjem, žeđ i savršen osjećaj na koži.“

Carmen T. Schonenberg-Kubelberg