IONO-JET – NOVI PLAZMA DERMACEUTIK TRETMAN


Duboka penetracija aktivnih tvari bez mikro oštećenja koža

 

IONO-JET je inovativna tehnologija za tretman unošenja seruma, vitamina, peptida u dublje slojeve kože pomoću kisika obogaćenog plazmom, a uz pomoć jakog pritiska i 5 miliona negativnih iona u sekundi. Koristimo posebne serume, matične stanice i ekstrakte biljnih tvari. Ovisno o stanju kože i cilju terapije, oni se “upucavaju” u kožu pomoću visokog tlaka, transdermalno.

 

Indikacije za ovaj tretman plazme su, osim enzimatskog pilinga, detoksikacije kože, intenzivne njege, prije svega Anti age, lifting i uklanjanje nepravilnosti, i ili “izbjeljivanja” pigmentiranihih područja. Ponekad je dovoljan jedan tretman, a može se raditi i serija tretmana (prema potrebi). Ovaj regenerativan i neinvazivan tretman IONO-JET, može se koristiti i preventivno da se spriječe znakovi starenja. Također se može integrirati u standardnu njegu lica, čineći svaki tretman bogatijim i efektnijim za klijenta.

Vrhunska tehnologija, patentirana, i izrađena u Njemačkoj sa IONO-JET ISO certifikatom. Uređaj je namijenjen kontinuiranoj uporabi.  Aplikacija je neinvazivna i potpuno bezbolna. Nema opasnosti od mikro-ozljeda i nema intolerancija ili kontraindikacija.

 

Koncentrati IONO-JET koje koristimo u plazma dermaceutik tretmanu su specijalno dizajnirani sa prodiranje u kožu, i daju trenutni efekt, odmah nakon prvog tretmana. To su visoko koncentrirani kompleksi peptida, matičnih stanica,  vitamina, ekrakata biljaka.

Iono Peeling – koncentrat – koristi se za enzimski piling i pripremu kože za slijedeću terapiju.

Iono Whitening – koncentrat – za izbjeljivanje i ujednačavanje tona kože.

Iono Nutrition – koncentrat za dubinsku njegu i opskrbu kože potrebnim tvarima.

Iono Lifting – koncentrat koji čini “boost” kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Efekt je lifting, zaglađivanje bora i finih linija.

Iono Detox – koncentrat koji čini detoksikaciju kože na način da uklanja štetne i nepotrebne tvari.

Za blistavu i mladenačku kožu bez invazivne intervencije. High Care, we Care.

Za više informacija klikni ovdje