HIGH CARE® MEDICINA:  VACUMED – medicinski uređaj za IVT terapiju


VACUMED je medicinski uređaj  koji se koristi u klinikama, rehabilitacijskim centrima, medicinskim ordinacijama, toplicama i medicinskim wellnessima. Vacumed IVT se koristi u :

– Vaskularnoj medicini 

– Fizikalnoj medicini i rehabilitaciji 

– Sportskoj medicini 

  • Osnova  high care® medicine je dokazana korist Intermitentne Vakuumske Terapije (IVT) koja se provodi VACUMED® uređajem (a postoje i ostale varijante: VACUSPORT®, VACUMED® A.N.S., VACUSTYLER).

VACUMED – TERAPIJA IZMJENIČNIM TLAKOM I PODLATKOM (IVT) Kako funkcionira?

1. Faza negativan pritisak: kapilarna dilatacija – krvne i limfne žile se šire i zasićuju kisikom

2. Faza pozitivan pritisak kapilarna kompresija: žile se stišću i pritom se izbacuje co2

Ovaj tretman je razvijen u suradnji Weyergans i instituta „German Society of Aerospace Medicine“. Zbog njegove specijalne tehnike, komora sa blagim pritiskom na tijelo i ruke je međunarodno prepoznata i patentirana.

Saznajte više na: www.vacumed.com

MOŽDA VAS ZANIMA:


CARE SERIES

U našem posebnom portfoliu možete pronaći jedinstveni modularni sustav različitih serija kozmetike i uređaja za tretmane od kojih svaki daje poseban rezultat, a ipak individualna rješenja njege u kombinaciji sa ostalim proizvodima. Nudimo visoko kompetentne koncepte njege u područjima njege tijela, anti-celulita, anti-ageinga.. više (link)

KVALITETA

Kvaliteta Weyergansa je izvrsna! Pouzdana kvaliteta koja podnosi svaki test – to je ono iza čega high care® kozmetički uređaji i preparati napravljeni u Njemačkoj stoje. Ponosni smo na naše različite nagrade i certifikate, pošto znamo da Vam oni daju sigurnost da se možete osloniti na nas 100% …više(link)

ANTI-CELULIT

Naučite više o našen temeljnom djelokrugu rada: patentirani diferencirani tretman celulita (DCT®) – i iskusni anti-cellitni koncepti na najvišoj razini. Vrijedni sastojci, enzimski dodatci prehrani plus efektivni tretmani za podršku stanicama vezivnog tkiva i smanjenje celulita . 30 godina iskustva u terapiji celulita.. više (link)

VACUSTYLER

Patentirana naizmenična vakumska terapija (IVT) sa VACUSTYLER® uređajem je jedinstvena i uz Body Wrapping, Slide Styler® ili Detox Body Styler – važni dio anti-celulitnih tretmana. Za tretman celulita, manjka vezivnog tkiva, umornih nogu, varikoziteta i spider-vena… više (link)