O NAMA


Weyergans High Care AG je kompanija locirana u pokrajini Western Rhineland u Njemačkoj. Temelji leže u područjima istraživanja, razvoja i proizvodnje inovativne kozmetike i medicinskih aparata. Cijenjeni istraživački partneri „German Society of Aerospace Medicine“, instituta biomedicinske tehnologije RWTH Aachen ili Max-Planck-Instituta za eksperimentalnu medicinu u Goettingenu, kao i velikom internacionalnom mrežom koja nas podržava u našem poslu.

Naša temeljna tvrdnja: tehnička izvrsnost, ergonomska  kvaliteta, održivost i dokazi.

The Weyergans High Care AG raspolaže sa mnogo patenata i internacionalno je reprezentiran u više od 40 država. Rudolf Weyergans je su-osnivači “Verband Medizinische Kosmetik e.V.” (društva medicinske kozmetike) i poznat je po svojim mnogobrojnim publikacijama i međunarodnim govorima. Kompanija je višestruko nagrađivana i s+certificirana sa  ISO / EN 9001:2010 i ISO / EN 13485 certifikatima.

40 zaposlenika radi u sjedištu tvrtke Gut Boisdorf u Duerenu. Kompanija je osnovana 1983. Od strane sociologa Rudolfa Weyergansa. CFO je dipl.oec. Burkhard Schumann, predsjednik nadzornog odbora je prof.dr. Eberhard Janssen.

KVALITETA


Više o kvaliteti koja nas čini jedinstvenima!

PARTNERI


Upoznajte naše profesionalne partnere diljem Hrvatske!

PROŠLOST I BUDUĆNOST


Weyergans ima prošlost i viziju za budućnost!