POVIJEST


Najbolje ideje rađaju se u studenskim danima!

Barem u slučaju Rudolfa Weyergansa koji je u 80-ima, tijekom svog studija sociologije na RWTH Aachen, postavio temelje svoje današnje kompanije Weyergans High Care AG. U to vrijeme, zajedno sa lječnicima i limfolozima, razvio je jedinstvenu mehanički drenažu – danas poznatu kao Slide Styler®. Kratko nakon toga, njegova žena – dipl. biolog dr. Käthe Kreft-Weyergans – osmislila je inovativan proizvod za samo-drenažu, Styler kremu. Prvi prozvod dugotrajne i uspješne linije.

Od svojih početaka, Weyergans je bio zainteresiran za tretman slabog vezivnog tkiva. On je prvi objasnio celulit kao lokalne smetnje u cirkulaciji limfe. 1985, Weyergans je bio prepoznat kao jedan od glavnih govornika na 40. CIDESCO kongresu u Beču, gdje je održao govor o celulitu –koji još nije dovoljno prepoznat kao bolest. Kasnije, temeljna ideja diferencirane terapije celulita je patentirana. 1989. Rezultati njegovih raznih istraživačkih projekata u suradnji sa Max-Planck-Institute u Goettingenu – objavljeni su u njegovoj knjizi aktivno protiv celulita. Do danas, ovaj rad preveden je na više od 12 jezika.

1991, medicinska kompanija je preimenovana u High Care Cosmetics GmbH. Sredinom 80ih, središte kompanije preseljeno je iz Aachena u prekrasni Gut Boisdorf u Duerenu, u pokrajini Rhineland.

INOVACIJE I PATENTI

Sljedećih godina sljedile su brojne inovacije i patenti kozmetičkih i medicinskih uređaja i proizvoda. Svi su imali jedan cilj: Zdravlje i ljepota iznutra i izvana. Više studija na temu celulita i slabih vena kao i suradnja sa stručnjacima kod ‘Stiftung Warentest’ učinile su  Rudolfa Weyergansa poznatim kao papa celulita.

Postupno, Gut Boisdorf je evoluirao u kreativno mjesto za rad. Jedinstvena linija njege Timeless – bazirana na vrijednom ekstraktu imele – kao i revolucionarna terapija blagim pritiskom (danas poznata kao Intermitentna Vakuumska Terapija – IVT) je razvijena. 1999, Weyergans je ujedinjio svoje dvije kompanije u Weyergans High Care AG. Danas, high care® brand je reprezentiran u više od 40 država svijeta. Najviše high care® centara u Mađarskoj, Latviji i Kini.

Rudolf Weyergans:

„Kada govorimo o celulitu, anti-agingu i prevenciji bolesti, ja ne vjerujem u crnu magiju. Ja vjerujem da fenomeni pojedinih područja, uzroka i efekata mogu biti objašnjeni. Samo tada, možemo dati odgovore. To je taj holizam koji živimo svaki dan – već 30 godina. Također, kao što je reprezentirano našim high care®,- imenovana učinkovitost, dokazi i održivost.

OVO ČINI WEYERGANS JEDINSTVENIM:

30 godina kompetentni, sa profesionalnim vještinama i inovacijama i željom da budemo prvi koji znaju.

I to je istina za ovu godišnjivu high care® kozmetika pokazuje svoje novo lice. Budite znatiželjni o budućim inovacijama Rudolfa Weyergansa i njegovog tima. Jedna stvar je jasna: Iako su se pregovori preselili iz studenskih dana u vinski podrum u Gut Boisdorfu – još uvijek se vode odlučno kao i prije 30 godina.

MOŽDA VAS ZANIMA:


CARE SERIES

U našem posebnom portfoliu možete pronaći jedinstveni modularni sustav različitih serija kozmetike i uređaja za tretmane od kojih svaki daje poseban rezultat, a ipak individualna rješenja njege u kombinaciji sa ostalim proizvodima. Nudimo visoko kompetentne koncepte njege u područjima njege tijela, anti-celulita, anti-ageinga.. više (link)

KVALITETA

Kvaliteta Weyergansa je izvrsna! Pouzdana kvaliteta koja podnosi svaki test – to je ono iza čega high care® kozmetički uređaji i preparati napravljeni u Njemačkoj stoje. Ponosni smo na naše različite nagrade i certifikate, pošto znamo da Vam oni daju sigurnost da se možete osloniti na nas 100% …više(link)

ANTI-CELULIT

Naučite više o našen temeljnom djelokrugu rada: patentirani diferencirani tretman celulita (DCT®) – i iskusni anti-cellitni koncepti na najvišoj razini. Vrijedni sastojci, enzimski dodatci prehrani plus efektivni tretmani za podršku stanicama vezivnog tkiva i smanjenje celulita . 30 godina iskustva u terapiji celulita.. više (link)

VACUSTYLER

Patentirana naizmenična vakumska terapija (IVT) sa VACUSTYLER® uređajem je jedinstvena i uz Body Wrapping, Slide Styler® ili Detox Body Styler – važni dio anti-celulitnih tretmana. Za tretman celulita, manjka vezivnog tkiva, umornih nogu, varikoziteta i spider-vena… više (link)